Bubble Shooter

Beschrijving app

Eén van de oudste en meest bekende online spelletjes is Bubble Shooter. In dit spel is het zaak om gekleurde ballen bij elkaar te brengen. Hierdoor barsten de ballen van de desbetreffende kleur en komen andere ballen weer vrij te liggen.

In dit spel is het een kwestie van nadenken, richten, bijstellen en alle ballen weg knallen. Het spelletje draait om behendigheid, om strategische vaardigheden te verbeteren en om een zo’n hoog mogelijke scoren te behalen.

Het spel kan je op de computer spelen, maar is ook te downloaden voor iOS, Android en Windows mobiele apparaten. Je kan in ieder geval je hart ophalen bij dit spelletje; je hebt ruim 2000 levels tot je beschikking. Deze levels worden bovendien nog aangevuld door de ontwikkelaars.

Specificaties app

  • Platforms: Webbrowser , iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Arcade
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,99 – € 104,99 per item

Pluspunten

Het spel is niet voor niets al zó lang populair. Binnen dit spel draait het namelijk om behendigheid én om strategische vaardigheden. Je moet logisch nadenken en verstandige keuzes maken. Op die manier kan je een zo’n hoog mogelijke score behalen. Voor jonge kinderen zijn dit absoluut zeer leerzame punten.

Voor het spelen van dit spel heb je geen WiFi verbinding nodig. Je kan dus op elke gewenste locatie ter wereld genieten van dit leuke en uitdagende spelletje. Als je succesvol bent, krijg je bovendien speciale dagelijkse bonussen. Deze bonussen maken het spel nog gevarieerder en interessanter.

Minpunten

In feite kunnen we weinig minpunten bij dit spelletje aanstippen. Het enige minpunt is dat je te maken hebt met advertenties en met in-app aankopen. Deze advertenties zijn niet op de eindgebruiker afgestemd, waardoor jonge kinderen met ongewenste reclames in aanraking kunnen komen.

Het spel is gratis, maar door middel van in-app aankopen proberen de ontwikkelaars toch geld te verdienen. Jonge kinderen hebben het besef niet van geld en zijn dus gevoelig om aankopen te doen. Voorkom dit door een wachtwoord op je App Store te zetten.

Is Bubble Shooter geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Bubble Shooter als geschikt voor jonge kinderen. Voor jonge kinderen biedt dit spel volop uitdaging, plezier en leerzame punten. Met dit spel kunnen jonge kinderen hun behendigheid, hun strategische vaardigheden en hun hersenen trainen. Ga de strijd aan en kijk wie de hoogste score in het spel kan behalen!

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?