Burger

Is Burger geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Maak de hoogste burger ter wereld in deze app. Dit spelletje is een prima manier om vrije tijd op een leuke manier te besteden. In feite is het een simpel spelletje, waarbij je wel continue uitgedaagd wordt.

Dit spel draait dus om het maken van de hoogste burger ooit. Hierbij spelen behendigheid en timing een grote rol. Je moet namelijk op het juiste moment een burger omhoog ‘gooien’, zodat deze op het broodje terecht komt. Als je dit op de juiste manier doet, kan je een hoge burger maken.

Burger is een spelletje dat behoorlijk verslavend kan werken. Je tracht namelijk constant om een zo’n hoog mogelijke burger te maken. Dit maakt het een uitdagend en interessant spel.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Actie
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 9+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: Geen

Pluspunten

Het belangrijkste pluspunt van dit spel is wellicht de eenvoud. Het draait in dit spel om één ding: een grote burger maken. Dit gaat gepaard met behendigheid en timing. Hierdoor is het ook een geschikt spel voor jonge kinderen. Jonge kinderen kunnen tenslotte een hoop leren wat betreft behendigheid en timing. Voor de rest heeft dit spel geen gewelddadige of andere ongewenste content; erg prettig voor jonge kinderen.

In het spel kan je bij oplopende levels ook steeds meer elementen aan de burgers toevoegen. Hierbij kan je denken aan sauzen, kruiden en cocktails. Door deze toevoegingen wordt het spel iets uitgebreider en daarmee leuker. Het is echter wel zaak om de levels tot een goed einde te brengen.

Minpunten

Een minpunt van het spel zijn de advertenties die getoond worden. Deze advertenties worden niet op de eindgebruiker afgestemd, waardoor de advertenties als ongewenst beschouwd kunnen worden.         

De advertenties worden gedurende het spel continue aan de onderkant van het scherm getoond. Dit kan ook afleiden van het daadwerkelijke spel.

Is Burger geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Burger als geschikt voor jonge kinderen. Het is een leuk en uitdagend spel waarbij de behendigheid en timing getraind worden. Voor jonge kinderen is dit spelletje dan ook een ideale manier om aan deze vaardigheden te werken. Voor de rest is het een zeer eenvoudig spel. Deze eenvoud maakt Burger echter wel een leuk en uitdagend spel.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?