Car Parking – Test Drive and Parking Simulator

Is Car Parking – Test Drive and Parking Simulator geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Stap achter het stuur van een auto en werk aan je parkeerskills. Met Car Parking – Test Drive and Parking Simulator kan je, op een leuke manier, aan je rijkunsten werken.

Dit spel biedt een bijzonder uitgebreide gameplay. Zo heb je de keus uit vele auto’s, variërend van sportieve auto’s tot aan grote vrachtwagens. Met deze auto’s dien je allerlei levels uit te spelen. Het is een behoorlijk verslavend spelletjes, aangezien de levels van verschillende moeilijkheidsgraden zijn.

Dit spel is overigens alleen te downloaden in de iTunes Apple Store, waardoor het alleen voor Apple Mac en iPhone beschikbaar is.

Specificaties app

  • Platforms: Mac OSX, iOS
  • Categorie: games
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content:
  • Advertenties: nee
  • In-app aankopen: geen

Pluspunten

Het spel biedt veel plezier en is bovendien ook nog eens leerzaam. Jonge kinderen kunnen met dit spelletje een bepaalde feeling voor autorijden creëren. Dit alles kan gratis, aangezien het downloaden van dit spel kosteloos is.

Car Parking – Test Drive and Parking Simulator is bovendien een uitgebreid spelletje. Zo heb je de keus uit vele verschillende auto’s. Deze auto’s kan je ook nog eens aanpassen en tunen naar eigen wens. Een bijkomend voordeel is dat sommige auto’s sprekend op bestaande auto’s lijken, waaronder Ferrari’s.

Tot slot willen we nog de fraaie grafische beelden aanstippen. Het spel ziet er bijzonder gelikt uit. Je krijgt oprecht het gevoel dat je zelf in de auto zit. Er komt geen geweld in Car Parking voor.

Minpunten

Een minpunt is dat dit spelletje alleen op de platforms van Apple te spelen is. Bezitters van Android-apparaten of een pc moeten het met alternatieven voor dit spel doen. Gelukkig zijn die er ook genoeg, zoals Top Speed: Drag & Fast Racing.

Is Car Parking – Test Drive and Parking Simulator geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Car Parking – Test Drive and Parking Simulator als geschikt voor jonge kinderen. Met dit spel kunnen jonge kinderen spelenderwijs meer feeling voor autorijden krijgen. Maar, het is bovenal een bijzonder plezierig, uitgebreid en gevarieerd spel. Stap in een sportauto en parkeer de auto op elke mogelijke locatie. Maak het jezelf moeilijker door dergelijke parkeerkunsten te vertonen in een grote truck.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?