City Island 3: Building Sim

Beschrijving app

Sta aan de basis van een prachtige wereldstad. Ontwerp de stad naar eigen wens en ontgrendel bijzondere locaties, zoals een paradijselijk eiland, een moeras en een woestijn. In City Island 3: Building Sim ben je de ontwerper van een stad, waarbij je bijzonder veel mogelijkheden hebt.

In het spel krijg je feedback van de bewoners van jouw stad. Wat kan je beter doen en wat doe je juist wel goed? Op basis van deze beoordelingen kan je stad vervolgens weer verder ontwikkelen. Maak van een kleine stad een wereldstad. In City Island 3: Building Sim is nagenoeg alles mogelijk.

De ontwikkelaars van dit spel hebben het ook bijzonder aantrekkelijk voor jonge kinderen gemaakt. Je staat namelijk voor leuke uitdagingen en je kan vele beloningen verdienen tijdens het spelen. Je wordt continue uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen, zodat de stad één groot succes wordt.

Specificaties app

  • Platforms: Webbrowser , iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Gezin
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,99 – € 89,99 per item

Pluspunten

City Island 3: Building Sim is een bijzonder leuk spel voor jong en oud. Je kan dit spel met hele gezin spelen; ontwikkel samen een prachtige stad. Door de ongekende variatie en mogelijkheden gaat dit spel nooit vervelen. In dit spel sta je continue voor leuke uitdagingen. Ontwikkel de stad volledig naar eigen wens.

Deze app is het gevolg van twee andere populaire City Island games. Hierdoor is het spel technisch en grafisch perfect. Het spel ziet er fraai uit en alles werkt volledig naar wens. Ook blijven de ontwikkelaars bezig om updates aan dit spel toe te voegen, zodat je de stad nóg fraaier in kan richten.

Minpunten

In een App store kan je City Island 3: Building Sim gratis downloaden. De ontwikkelaars willen echter wel geld verdienen. Dit doen ze met behulp van advertenties en met in-app aankopen. Dit kan een gevaar opleveren voor jonge kinderen; blokkeer daarom de mogelijkheid tot het doen van in-app aankopen.

Is City Island 3: Building Sim geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt City Island 3: Building Sim als geschikt voor jonge kinderen. Jonge kinderen kunnen hun creativiteit en inbeeldingsvermogen volledig kwijt in het spel. Door de variatie en de hoeveelheid van leuke uitdagingen blijft het een uitdagend spel. Jonge kinderen kunnen aan de basis staan van een wereldstad. Dat klinkt gaaf, niet waar?

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

1 Comment

Wat is jouw mening of vraag over deze app?