Gardenscapes

Beschrijving app

Ga de uitdaging aan en probeer een prachtige tuin weer in oude glorie te herstellen. Dat is de essentie van Gardenscapes. In dit spel ben je een tuinman die verschillende uitdagingen aan moet gaan.

Het spel is behoorlijk uitgebreid; je hebt de keus uit tientallen personages, je moet vele verschillende soorten missies voltooien en je hebt een leuk huisdier tot je beschikking. Deze elementen maken het een gevarieerd en interessant spel.

Gardenscapes is ontwikkeld voor jonge kinderen. Voor hen is het een plezierig en leerzaam spelletje. Jonge kinderen komen voor raadsels te staan, moeten mysterieuze geheimen op zien te lossen en moeten tuinen opknappen. Al met al een interessant spel voor jonge kinderen.

Specificaties app

  • Platforms: Webbrowser , iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Simulatie
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,59 – € 109,99 per item

Pluspunten

Een pluspunt van Gardenscapes is de ongelooflijke variatie. Het draait niet enkel en alleen om het opknappen van tuinen. Nee, je wordt ook geconfronteerd met mysterieuze geheimen, met lastige raadsels en met listige doolhoven. Aan jou de taak om alle missies tot een goed eind te brengen.

Voor jonge kinderen is het bovendien een voordeel dat dit spel bijzonder onschuldig is. Je krijgt niet te maken met gewelddadige content of met andere ongewenste content. Nee, het draait om twee dingen: geheimen ontrafelen en tuinieren.

De levels binnen dit spel hebben ook verschillende gradaties qua moeilijkheid. Hierdoor word je continue uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen. Het gevolg hiervan is wel dat Gardenscapes behoorlijk verslavend kan werken.

Minpunten

Als je dit spel in een App store wilt downloaden, kan je dit gratis doen. Helaas word je in het spel zelf wel met in-app aankopen geconfronteerd. Voor jonge kinderen kan dit lastig zijn, aangezien zij nog geen echt besef van geld hebben. Gelukkig is het wel mogelijk om de in-app aankopen volledig uit te zetten in het beperkingenmenu.

Een ander bekend nadeel is dat je weinig levens hebt. Het is daarom soms noodzakelijk om te wachten voordat je levens weer aangevuld zijn.

Is Gardenscapes geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Gardenscapes als geschikt voor jonge kinderen. Gardenscapes is een leerzaam en plezier spelletje. Jonge kinderen kunnen in dit spel niet geconfronteerd worden met gewelddadige en andere ongewenste content. Al met al een bijzonder interessant en leerzaam spel voor jonge kinderen.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?