Jelly Juice

Beschrijving app

Jelly Juice is een uitdagend en interessant spel waarbij een hoop avontuur beleefd kan worden. In dit spel ben je samen met meneer Gummy Bunny aan het ontsnappen voor de hongerige patissier.

Het spel speelt zich af in het mysterieuze en avontuurlijke Jelly Land. Hierbij ben je continue bezig met het verkennen van magische snoeplocaties. Het spel telt meer dan 1000 niveaus en uitdagingen.

Qua gameplay is dit spel deels te vergelijken met Candy Crush Saga. In Jelly Juice ga je namelijk ook aan de slag met gekleurde snoepjes. Deze snoepjes moet je op de juiste manier met elkaar combineren, waardoor je punten kan scoren. Maak magische snoepcombo’s met prachtige namen zoals Jelly Beaans, Bonbons en Striped Candy.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android en Windows
  • Categorie: Puzzel
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 1,09 – € 109,99 per item

Pluspunten

Het spel is ongelooflijk uitgebreid. In de basis gaat het om het combineren van snoepjes op de juiste manier. Maar, je kan ook huizen versieren, je kan door prachtige themalandschappen reizen en boosters gebruiken. Door al deze elementen is het een spel dat je continue wilt spelen.

Een bijkomend voordeel is dat de levels over meerdere apparaten gesynchroniseerd worden. Je kan dit spel dus op zowel een telefoon als op een tablet spelen; de voortgang wordt gesynchroniseerd over alle apparaten waarop je Jelly Juice geïnstalleerd hebt.

De ontwikkelaars zorgen tevens voor periodieke updates, waarbij meer dan 30 levels toegevoegd worden. Je kan Jelly Juice dus ongelooflijk lang blijven spelen. Je komt continue voor nieuwe levels en nieuwe uitdagingen te staan; erg leuk!

Minpunten

In de basis is Jelly Juice gratis. Je kan het namelijk gratis in een App store downloaden. Maar, er bestaan wel meerdere mogelijkheden tot het doen van in-app aankopen. Voor jonge kinderen kan dat een potentieel gevaar opleveren. Zorg er daarom voor dat het doen van in-app aankopen onmogelijk is. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een wachtwoord op je App store in te stellen.

Is Jelly Juice geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Jelly Juice als geschikt voor jonge kinderen. In dit spel draait het puur om één ding: plezier maken. Dit wordt echter gecombineerd met leuke spelelementen, waarbij logisch nadenken en het inzien van patronen een significante rol spelen. Voor jonge kinderen is dit dan ook een leerzaam spel.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?