Rijschool 3D

Is Rijschool 3D geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Ben je op zoek naar een leuk en leerzaam spelletje waarbij je in een auto mag rijden? Dan kan het zeker een aanrader zijn om Rijschool 3D te downloaden. Dit spel is gratis te downloaden en biedt bijzonder veel plezier.

In dit spel kan je achter het stuur zitten van vele verschillende voertuigen. Zo kan je kiezen uit bijzondere sportauto’s, waarmee je hoge snelheden kan behalen. Maar, in dit spel draait het juist om het strikt opvolgen van de verkeersregels. Stop netjes voor verkeerslichten, houd je aan de maximale snelheid en geef voorrang aan verkeer dat van rechts komt.

Het spel biedt veel plezier en is bovendien ook nog eens leerzaam. Het is dan ook niet voor niks behoorlijk populair. Download het spel gratis en stap direct achter het stuur van een prachtige wagen.

Specificaties app

  • Platforms: Android
  • Categorie: Racen
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 1,19 – € 18,99 per item

Pluspunten

Het leren van verkeersregels is een belangrijk aspect van dit spel. Mede daarom is het voor jonge kinderen ontzettend leerzaam. Jonge kinderen kunnen kennis maken met het verkeer en de bijbehorende regels.

Daarnaast is het spel behoorlijk uitgebreid. Het draait hierbij niet om bijvoorbeeld hard rijden om of netjes in te parkeren. Nee, het draait om ongelooflijk veel facetten. Om een voorbeeld te geven: als je naar rechts af wilt slaan, moet je echt je knipperlicht naar rechts aan doen. Erg leuk en bovenal leerzaam.

Het spel ziet er grafisch overigens ook zeer acceptabel uit. Het kleurgebruik is prima in orde en de voertuigen zien er ook fraai uit. De voertuigen lijken bovendien identiek aan bestaande, snelle voertuigen. Uitermate leuk om achter het stuur van een dergelijke auto te kunnen stappen.

Minpunten

Een belangrijk nadeel bij dit spel is dat je het alleen op een Android-apparaat kan spelen. Heb je bijvoorbeeld een iPhone of een iPad? In dat geval kan je helaas dit spelletje niet spelen. Erg spijtig, aangezien het een plezierig en leerzaam spel is.

Let er tevens op dat in dit spel in-app aankopen mogelijk zijn. Bescherm jezelf, en je kinderen, hier tegen door een wachtwoord op de App store in te stellen.

Is Rijschool 3D geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Rijschool 3D als geschikt voor jonge kinderen. Het is een spel waar jonge kinderen veel plezier mee kunnen beleven. Maar, het is bovenal ook een leerzaam spelletje. Laat je kinderen kennis maken met het verkeer met behulp van Rijschool 3d.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?