Top Speed: Drag & Fast Racing

Is Top Speed: Drag & Fast Racing geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Ga de uitdaging aan en versla je rivalen tijdens extreme dragraces. In het spel Top Speed: Drag & Fast Racing draait alles om pure snelheid. Kom als eerste over de eindstreep en versla daarmee je vijanden.

Je hebt de keus uit maar liefst 69 verschillende auto’s. Deze auto’s variëren van dragauto’s tot aan politievoertuigen. Een leuk spelelement van Top Speed: Drag & Fast Racing is dat je deze auto’s compleet naar eigen wens af kan stemmen.

Binnen het spel kan je groeien naar grote hoogtes; versla andere maffiabazen en word de baas van de stad. De stad wordt gedomineerd door 20 criminele bazen; aan jou de taak om hen te verslaan in één op één dragraces. Dragraces waarbij de adrenaline door je lichaam giert en je het asfalt op kan roken met je krachtige auto’s. Overigens kan je de dragraces in vijf verschillende stadsdelen uitvoeren.

Specificaties app

  • Platforms: webbrowser , iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: game
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 12
  • Advertenties: ja
  • In-app aankopen: € 1,09 tot € 98,90

Pluspunten

Top Speed: Drag & Fast Racing is niet zomaar een race spel. Nee, dit spel is een van de meest uitgebreide racespelletjes. Dit zie je onder andere terug in de hoeveelheid auto’s en het feit dat je de auto’s naar eigen wens aan kan passen. Verhoog het motorvermogen, geef je auto een andere kleur en plak prachtige stickers op je auto’s. De variatie binnen dit spel is een groot pluspunt.

Daarnaast ziet het spel er grafisch prachtig uit. De ontwikkelaars hebben gebruik gemaakt van 3D HD-visuals. Als je dit spel speelt, heb je het idee dat je zelf in de auto zit. Erg gaaf.

Minpunten

Om eerlijk te zijn; we hebben niet bijster veel minpunten aan dit spel weten te ontdekken. Een minpunt zijn wel de advertenties en de mogelijkheid tot in-app aankopen. De advertenties laten soms content zien die niet geschikt is voor jonge kinderen.

Ook kunnen de in-app aankopen potentieel gevaarlijk zijn voor je creditcardsaldo. Stel daarom altijd een wachtwoord in voor je App Store.

Is Top Speed: Drag & Fast Racing geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Top Speed: Drag & Fast Racing als geschikt voor jonge kinderen. Het is een uitgebreid en gevarieerd spel waar jonge kinderen een hoop plezier mee kunnen maken. Niet alleen het racen is leuk. Nee, ook het aanpassen van de auto’s naar eigen wens is bijzonder leuk.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?