Township

Beschrijving app

Bouw de stad van je dromen in dit uitgebreide en zeer gevarieerde spelletje. In het spelletje bouw je een stad en tegelijkertijd verbouw je gewassen. Je kan de gewassen oogsten, in je fabriek(en) verwerken en vervolgens verkopen. Met de opbrengst hiervan kan je vervolgens je stad verder ontwikkelen.

In Township is het bijvoorbeeld mogelijk om restaurants, bioscopen en dierentuinen op te richten. Het spel biedt continue variatie en blijft daardoor bijzonder leuk om te spelen.

Een vereiste bij dit spel is dat je een internetverbinding hebt. Dit heeft onder andere te maken met sociale interactie en interne wedstrijden. Het is ook mogelijk om dit spel samen met Facebook vrienden te spelen óf om vrienden in de Township community te maken.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android en Microsoft
  • Categorie: Avontuur
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,50 – € 109,99 per item

Pluspunten

Township is een ongelooflijk uitgebreid en gevarieerd spel. Hierdoor is het voor zowel jong als oud een prima tijdsbesteding. Jonge kinderen kunnen een hoop van dit spel leren. Logisch nadenken, verstandig handelen en het maken van community vrienden zijn absolute pluspunten voor jonge kinderen.

Een groot pluspunt van dit spel is dat het continue uitbreidingen plaatsvinden. De makers blijven nieuwe functies toevoegen. In een recente update zijn er bijvoorbeeld meer dieren aan het spel toegevoegd, zodat de dierentuinen in het spelletje nóg groter kunnen worden.

Zoals we al zeiden, is het een bijzonder uitgebreid spel. Je kan bijvoorbeeld de Big Ben, het Vrijheidsbeeld en overige bekende gebouwen aan je eigen stad toevoegen. Hoe gaaf is dat?

Minpunten

Je kan dit spelletje gratis downloaden, maar in de game word je vervolgens wel veelvuldig met advertenties geconfronteerd. Een minpunt hierbij is dat de reclames absoluut niet op de gebruiker afgestemd zijn. Hierdoor kunnen sommige reclames ook gewelddadige of ongewenste content bevatten.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om bepaalde spelelementen voor echt geld aan te schaffen. Gelukkig kan je dit voorkomen door deze optie uit te schakelen in het beperkingenmenu. Mochten je kinderen dit spel spelen, is het uitschakelen van deze optie absoluut een aanrader.

Is Township geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Township als geschikt voor jonge kinderen. Het is een onwijs leuk, interessant en gevarieerd spelletje. Jonge kinderen kunnen een hoop leren wat betreft verstandig handelen, het maken van community vrienden en door simpelweg logisch na te denken.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?