Cooking Fever

Is Cooking Fever geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Laat je kooktechnieken zien in één van de 20 unieke keukens. Deze keukens variëren van de Aziatische keukens tot aan een fastfoodrestaurant. In Cooking Fever sta jij aan het roer van de keuken; zorg ervoor dat je overheerlijke gerechten klaar maakt.

In dit spel heb je de beschikking over luxe keukenapparatuur en ruim 100 ingrediënten. Met het keukenapparatuur kan je allerlei lekkere gerechten klaarmaken.

Het draait in dit kookspel niet alleen om het eten zelf. Nee, je kan zelf ook je restaurant versieren en kleine cadeautjes voor je klanten maken. Weet jij jouw klanten te verrassen? Wellicht groei je dan uit tot één van de beste koks ter wereld.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android en Windows
  • Categorie: Arcade
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 1,09 – € 109,99 per item

Pluspunten

Met name de variatie in dit spel is ontzettend leuk en plezierig. Je kan ruim 400 gerechten maken en daarvoor heb je de beschikking over vele verschillende soorten keukenapparatuur en over meer dan 100 ingrediënten.

Een ander leuk aspect van dit spel is dat je in ruim 20 verschillende keukens kan staan. De gerechten beperken zich niet tot één bepaald vlak. Nee, je kan onder andere oesters, fastfood en Aziatisch eten klaar maken. Het doel van dit alles is om je klanten tevreden te stellen en te verrassen.

Als je jouw heerlijke gerechten met vrienden wilt delen, is dat ook mogelijk. In het spel is namelijk een mogelijkheid ingebouwd om je prachtige gerechten met Facebook vrienden te delen. Ga de strijd aan met vrienden en kijk wie de beste kookvaardigheden heeft.

Minpunten

Helaas is dit spel alleen te spelen als je verbonden bent met het internet. Het spel heeft internet nodig om de dagelijkse beloningen in ontvangst te kunnen nemen en om de prestaties/vorderingen bij te houden. Cooking Fever verbruikt daarom een bepaalde hoeveelheid internet; houd hier rekening mee.

Daarnaast is het doen van in-app aankopen mogelijk. Voor jonge kinderen kan dit een potentieel probleem opleveren. Zorg er daarom voor dat je een wachtwoord op je App store ingesteld hebt.

Is Cooking Fever geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Cooking Fever als geschikt voor jonge kinderen. Een ontzettend plezierig spel waarin jonge kinderen ervaring kunnen krijgen met koken. Bovendien draait het in dit spel om timing en tijdmanagement; vaardigheden waar jonge kinderen een hoop baat bij kunnen hebben.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?