Pokémon Go

is Pokemon Go geschikt voor mijn kind?
Is Pokemon Go geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Verken de wereld om je heen en vang verschillende soorten Pokémon met de Pokémon Go-app. Deze app maakt gebruik van augmented reality (AR) om virtuele wezens te plaatsen in de echte wereld om je heen. Je kan ze vangen, trainen en laten evolueren om uiteindelijk de beste Pokémon-trainer te worden.

De app biedt verschillende manieren om te spelen, zoals het vangen van Pokémon in het wild, het bezoeken van Pokéstops om voorraden te verzamelen en het uitdagen van andere trainers in gymgevechten. Spelers kunnen zich ook aansluiten bij teams om samen te werken en gymgevechten te winnen.

Pokemon Go heeft een enorme community van spelers wereldwijd en biedt een leuke manier om te bewegen en buiten te zijn terwijl je speelt.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android
  • Categorie: Avontuur
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 9+
  • Beoordeling content: PEGI 7
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,99 – € 99,99 per item

Pluspunten

Een groot pluspunt van Pokémon Go is de unieke manier van spelen door middel van augmented reality. Het vangen van Pokémon in de echte wereld om je heen geeft een extra dimensie aan het spel en maakt het nog leuker.

Daarnaast is het spelen van Pokemon Go een goede manier om buiten te zijn en te bewegen. Het stimuleert spelers om te wandelen en hun omgeving te verkennen.

De app biedt ook verschillende manieren om te spelen en samen te werken met andere spelers, wat het sociale aspect van het spel versterkt.

Minpunten

Hoewel de app voor de meeste leeftijden geschikt is, dienen ouders erop te letten dat hun kinderen niet te ver van huis gaan tijdens het spelen en geen gevaarlijke situaties opzoeken.

In-app aankopen zijn ook beschikbaar in Pokémon Go, waardoor kinderen mogelijk geld kunnen uitgeven zonder toestemming van hun ouders. Het is belangrijk om deze functie in te stellen om ongewenste aankopen te voorkomen.

Is Pokémon Go geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Pokémon Go als geschikt voor jonge kinderen, mits ouders toezicht houden op hun activiteiten en ervoor zorgen dat in-app aankopen niet worden gedaan zonder toestemming. Het spel biedt een leuke en unieke manier van spelen, waarbij kinderen worden gestimuleerd om buiten te zijn en te bewegen. Het sociale aspect van het spel kan ook helpen om vriendschappen te versterken en samen te werken met andere spelers. Kortom, Pokemon Go is een leuk en avontuurlijk spel voor jonge kinderen.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?