Love Balls

Is Love Balls geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Haal het beste in je kinderen naar boven met dit uitdagende en behendige spelletje. Bij Love Balls is het de bedoeling dat je een manier vindt om de ballen in het spel tegen elkaar aan te laten komen. Hierbij moet je je hersenen goed gebruiken en creatieve manieren verzinnen.

Het spel is verder bijzonder eenvoudig. In het spel bevinden zich twee ballen; een blauwe en een roze. Door lijnen en vormen te tekenen, kan je deze balletjes tegen elkaar aan laten komen. Dat is uiteindelijk het doel. Hierbij draait het om creativiteit, inlevingsvermogen en simpelweg logisch nadenken.

Doordat het spel zo eenvoudig is, is het geschikt voor alle leeftijden. Voor jonge kinderen biedt dit spel bijzonder veel uitdaging. Als je verder in het spel komt, krijg je ook meerdere pennen tot je beschikking. Hiermee kan je weer andere vormen tekenen en gebruik maken van andere kleurtjes.

Specificaties app

  • Platforms: Webbrowser , iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Puzzel
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 12+
  • Beoordeling content: PEGI 12
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,99 – € 20,99 per item

Pluspunten

Weinig spelletjes zijn zo onschuldig als Love Balls. Het draait namelijk allemaal om twee balletjes en om het tekenen van lijnen. Dit haalt echter wel het beste in de gebruiker naar voren. Voor jonge kinderen is het een ultieme manier om de hersenen te trainen.

Door creatieve manieren te verzinnen, is het mogelijk om erg ver in het spelletje te komen. Voor jonge kinderen biedt dat een leuke uitdaging.

Minpunten

Bij het openen van dit spel wordt je direct geconfronteerd met vele advertenties. Dat is een bijzonder groot minpunt aan dit spel. De advertenties worden, gedurende het spelen, zelfs getoond aan de onderkant van het scherm. Deze advertenties zijn helaas ook niet op de eindgebruiker afgestemd.

De benaming van dit spelletje is overigens ook enigszins dubieus. Als je de naam op Google intypt, kom je namelijk ietwat dubieuze producten tegen. Onder aan de streep is dit echter een onschuldig spelletje waar kinderen een hoop van kunnen leren.

Gedurende het spel kan je ook in-game valuta verdienen. Met deze valuta kan je weer nieuwe pennen en nieuwe ballen kopen. Maar, je kan deze pennen en nieuwe ballen ook met écht geld kopen. Voorkom dat je dit kinderen dit doen door simpelweg een wachtwoord op je telefoon in te stellen.

Is Love Balls geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Love Balls als geschikt voor jonge kinderen. Het is een spelletje waarmee de hersenen bijzonder goed getraind worden. Alles draait om creativiteit en om het vinden van de juiste oplossingen. Enig nadeel is de grote hoeveelheid aan advertenties; die zijn nogal opzichtig aanwezig in het beeld.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?