My Bakery Empire

Is My Bakery Empire geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Help Lizzie met het bakken van heerlijke lekkernijen. In deze app sta je, samen met Lizzie, aan het roer van een wereldberoemde bakkerij. Je moet klanten tevreden stellen door heerlijke cupcakes, smoothies, donuts en cakes te bakken.

Als een klant aan de balie komt, geeft hij/zij de bestelling aan je door. Vervolgens is het aan jou de taak om de heerlijke lekkernijen klaar te maken. Dit biedt veel variatie en is continue een uitdaging; de lat ligt namelijk hoog.

Ook voor jonge kinderen is dit spel uitermate geschikt. Het biedt erg veel plezier, terwijl jonge kinderen ook nog veel kunnen leren van My Bakery Empire.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android en Windows
  • Categorie: Gezin
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 2,59 – € 10,99 per item

Pluspunten

My Bakery Empire biedt voor jong en oud een hoop plezier. Het bereiden van heerlijke lekkernijen is een erg leuke bezigheid. Bovendien is er in het spel nog een leuk spelelement aanwezig. Door heerlijke lekkernijen te bereiden, kan je namelijk een reputatie opbouwen. Dankzij deze reputatie kan je uitgroeien tot de beste bakker ter wereld.

Een ander pluspunt van My Bakery Empire is de variatie. Je kan heerlijke lekkernijen versieren met prachtige decoraties. Deze lekkernijen beperken zich niet alleen tot taarten. Nee, je kan ook cakes, cupcakes, smoothies en donuts bereiden.

Minpunten

Een bekend minpunt van My Bakery Empire is toch wel de hoeveelheid advertenties. Deze advertenties zijn helaas niet afgestemd op de eindgebruiker. Dit betekent dat jonge kinderen geconfronteerd worden met ongewenste content.

Anderzijds is het ook mogelijk om in-app aankopen te doen. Deze in-app aankopen zorgen voor een extra dimensie aan het spel. Feit is wel dat de kosten behoorlijk op kunnen lopen. Het is dan ook aan te raden om in-app aankopen te voorkomen door een wachtwoord op de App store in te stellen. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook voor je kinderen zodat zij geen aankopen kunnen doen.

Is My Bakery Empire geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt My Bakery Empire als geschikt voor jonge kinderen. Het is een ontzettend leuk en plezierig spel voor jonge kinderen. In dit spel is geen ongewenste content terug te vinden; het gaat enkel en alleen om het bereiden van lekkernijen. Word jij ook de beste bakker ter wereld? Ga de uitdaging aan!

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?